Dette er Ramudden

[Translate] Ramudden är en helhetsleverantör och konsult inom arbetsplatssäkerhet i trafikerade miljöer. Det som driver oss är omtanken om dem som arbetar på platsen och om alla människor som passerar förbi.

Vi arbejder for, at alle kommer uskadt hjem

Morten Finslo, Koncerndirektør Ramudden
Vores opgave er at hjælpe kommuner, myndigheder, entreprenører og byggefirmaer med at skabe sikkerhed på og omkring vej- og byggearbejdspladser, som lever op til alle tænkelige krav, der stilles til den nødvendige arbejdsplads- og trafiksikkerhed. Med os som partner kan du trygt fokusere på din kernevirksomhed – at reparere, vedligeholde og bygge nyt.

Vi er altid tilgængelige og arbejder døgnet rundt, for at din hverdag skal flyde som normalt. Du får en personlig kontakt og har aldrig langt til vores veludrustede depoter. Sammen skræddersyr vi løsninger, der passer til netop dine behov, store som små. Altid med omtanke for dig og din sikkerhed.

Vi sikrer, at du får sikkerhedsudstyr, når du har brug for det, og der, hvor du har brug for det. Vi udfører tjenester lokalt og sikrer, at dine medarbejdere får den rigtige oplæring, når det gælder sikkerhedstankegang. Vi hjælper også med at sikre offentlige steder, hvor mange mennesker opholder sig.
 
quote.png
Formålet med vores arbejde er at sikre, at du og alle andre skal kunne føle jer trygge ved arbejdet og skolen ved dagens start og komme uskadt hjem ved dagens afslutning.

Vi er i dag repræsenteret cirka 80 steder i Sverige, Norge, Finland, Estland, Danmark og Canada. Koncernen Ramudden omsætter for cirka SEK 2,1 milliarder SEK pr. år og har cirka 850 medarbejdere.
Vores fællesskab og vores arbejdsmetoder gennemsyres af det, vi kalder Ramudden-ånden. For os betyder det, at vi altid udviser omtanke for dig som kunde, sætter medarbejdernes sundhed og sikkerhed forrest og skal være bedst til det, vi gør. For dig betyder det, at du får en partner inden for vej- og arbejdspladssikkerhed, som altid går ekstra langt for din skyld.
 

Vores formål

Vi arbejder for, at alle kommer uskadt hjem hver dag. Det gælder dem, der arbejder på arbejdspladsen, dem, der passerer den, og os selv.

 

Vores kerneværdier – Nærvær, målrettethed og omtanke

Vi arbejder tæt på vores kunder og er lydhøre over for deres behov. Vi er målrettede i vores arbejde og finder nye smarte løsninger, som bidrager til vores ledende position i branchen. Vi udviser omtanke og er personlige i samarbejdet med vores kunder.
 
[Translate] Sen 2020 ingår vi i Work Zone Safety Group (WZS Group), världens största bolag inom arbetsplatssäkerhet för kritisk infrastruktur i trafikerade miljöer. I februari 2023 ändrades bolagsnamnet till Ramudden Global.
 

Ramudden genom åren

2005-2022

 • 2005

  Ramudden grundas i Valbo i samband med att dåvarande Vägverket lanserar nollvisionen som norm för arbete på svenska vägar.

 • 2009

  Tar steget utanför Sveriges gränser och etablerar vår första verksamhet i Norge.

 • 2012

  Nästa grannland som vi öppnar i blir Finland.

 • 2014

  IK Investment Partners förvärvar aktiemajoriteten i Ramudden.

 • 2016

  Etablerar oss i ytterligare ett östligt grannland och öppnar i Estland.

 • 2016

  Passerar 500 miljoner kronor i omsättning, 200 medarbetare och 2 000 kunder.

 • 2017

  Triton Fund IV (Triton) förvärvar majoriteten av aktierna i Ramudden från IK Investment Partners.

 • 2018

  Chevron Traffic Management, Storbritanniens största leverantör av arbetssäkerhetstjänster längs vägar, förvärvas.

 • 2019

  Tre viktiga milstolpar passeras: fler än 600 heltidsanställda, första året med över en miljard i omsättning och över 5 000 unika kunder i Sverige, Norge, Finland och Estland.

 • 2020

  Fusion mellan AVS (verksamt i Tyskland, Danmark och Lettland), Fero (Belgien) och Ramudden/Chevron.

 • 2021

  Tar steget över Atlanten och etablerar oss i Kanada.

 • 2022

  Öppnar verksamhet i Danmark