Smart Zone- Din digitale arbejdsplads

Vores vision er en fuld digital arbejdsplads med realtidsovervågning fra en central platform. Vi er der ikke endnu, men vi er godt på vej.

Visionen er en arbejdsplads, som er helt digitalt overvåget i realtid – en såkaldt ”tvilling”.
Den seneste udvikling går mod den digitale arbejdsplads. Den indebærer både øget sikkerhed og mere fokus på bæredygtighed. Men også færre nedbrud og bedre omkostningseffektivitet.
 
Øget sikkerhed – Den digitale arbejdsplads giver os mulighed til proaktivt at opdage sikkerhedsrisikoer. Desuden kan vi sørge for, at alle enheder altid fungerer, som de skal.

Bedre service – Vi kan give dig bedre service ved, at vores responstid ved alarmer minimeres. Vi er med andre ord hurtigt på plads og kan udbedre den eller de enheder, som trænger til eftersyn.

Reducerede omkostninger – Vi har kontrol på arbejdspladsen fra vores centrale platform – vores ”tvilling”. Dermed kan vi optimere tilsynet af alle enheder på en måde, som er omkostningseffektivt for dig.

Fokus på bæredygtighed – I alt, hvad vi gør, har vi et stærkt fokus på bæredygtighed. Den digitale arbejdsplads er ingen undtagelse – tværtimod. Det indebærer, at vi slipper for at gennemføre unødvendige transporter samtidig med, at enhederne på arbejdspladsen får øget levetid.

Rapportering og opfølgning – En vigtig del af det at gøre et bedre arbejde, er rapportering og opfølgning. Her fokuserer vi særligt på sikkerhed og bæredygtighed. Vi tjekker gennemsnitshastighed, batteristatus på enheden samt om der er indtruffet nogle uønskede hændelser og hvor meget CO2-udslippet er mindsket.
 
highway-4494907_1920 (1).jpg

 

Work Zone Safety

Siden 2020 har vi været en del af en global gruppe, hvor selskabet Highway Ressource Solutions (HRS) også indgår. HRS er førende, når det gælder digitale løsninger for vejarbejdspladser.
 
Gennem vores nære samarbejde med HRS får vi øgede muligheder til at drive den digitale udvikling fremover. Vi fortsætter med at investere i digitale løsninger, for at give dig mere sikre og omkostningseffektive løsninger.
 

Din digitale arbejdsplads

Allerede nu kan vi tilbyde dig flere løsninger, som vi kan overvåge centralt. Her finder du smarte batterier, som kan udføre hastighedsovervågning og VMS-skilt eller -vogne for realtidsinformation til trafikanter og trafiklys.
 
Andre systemer er under udvikling, for eksempel Intellitag, varslingssystem for udkørsler og Intellitag SVEA-barrieren

Vil du vide mere?

Kontakt nærmeste depot, så fortæller vi gerne mere om vores smarte og digitale produkter.

Find nærmeste depot