Trafikværn

Hos os finder du mange typer af trafikværn, som alt efter formål, kan være med til at opfylde dine behov og ønsker for trafiksikkerhed og et godt arbejdsmiljø.

Kontakt vores afdelinger

SVEA

Varernummer: U949100
 
CE-mærket, fleksibelt trafikværn i beton og stål. Nem montering gør både transport og etablering mere effektiv med store økonomiske og miljømæssige fordele. Sikker montering er en anden styrke ved vores nye barriere, da den forbindes uden løse dele og uden at skulle forankres til jorden. Trafikværnet justeres let sidevers eller lodret under etablering. Trafikværnet er påkørselstestet efter standard EN 1317-2 i kapacitetsklasse T1, T2, T3 og N2.
 

Datablade

 
 

 

gplink_img1.jpg

GP-Link

Varernummer: U923502

GP-Link er et trafikværn i armeret beton som ved hjælp af den patenterede kobling beskytter medarbejdere i arbejdsområdet, mens det blødt og sikkert fører det påkørende køretøj tilbage i retning af vejen. Trafikværnet kan bruges til permanente eller midlertidige formål, dvs vejarbejder, byggepladser eller som beskyttelse af følsomme genstande, der kræver et højt sikkerhedsniveua. Med sin højde på 87 cm skaber det et perfekt arbejdsmilljø i arbejdsområdet.
 

Datablade

-> Montagevejledning
-> Produktblad
-> Tillatelsebeslut 39m
-> Dokumentation SoundGuard till GP-Link

 

 

UrbanBarrier-img1.jpg
 

UrbanBarrier

Varernummer: U923820
 
Ramudden Urban Barrier T1 sætter en ny standard inden for segmentet af trafikværn til benyttelse i byområder. Den er godkendt i henhold til EN-1317, Testklasse T1. Udstyret med et nyt patentanmeldt og designbeskyttet kobling, der gør det nemt og sikkert at forbinde trafikværnene.
Den innovative kobling tillader vinkler på op til 105° i det vandrette plan og op til 6° i det lodrette plan. Godkendt i henhold til EN-1317, testklasse T1.
 
  • Arbejdsbredde W6 (1,9 m)
  • Minimum installationslængde 72 m
  • Design beskyttet i Sverige/EU, patentanmeldt
  • Stiv stålkonstruktion med betonballast
  • Indbygget, selvstændigt stik
  • Galvaniseret
  • Vægt: 435 kg

Montagen af Urban Barrier er let, man placere dem blot således at koblingen låser  i hinanden. Koblingen roterer frit rundt om UrbanBarriers toprør, så de kan placeres i enhver vinkel op til 105°.
 

Tilbehør

Ramudden Urban Barrier kan udstyres med et ekstra hegn for yderligere beskyttelse af fodgængere og cyklister, samt lukke arbejdsområdet hermestisk af. Med fodgængerhegnet når systemet en højde på 2,3 m.
 

Datablade

 
 

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os?

Ring til os på +45 70 44 43 94 eller send os en mail mail@ramudden.dk  

Nyt katalog Produkter & Services

For at din hverdag kan køre normalt med fokus på din kerneforretning, kan vi bistå med en række forskellige sikkerhedsrelaterede services.

Klik her