Lyssignaler

Vores mobile lyssignaler bruges ved alt fra prioritering af veje til komplekse vejkryds. Vi har også lyssignaler, som kan overvåges via internettet, og som kan programmeres med 16 forskellige dagsprogrammer pr. døgn

Kontakt vores afdelinger

R6+Fodgænger lyssignals pakke

Varernummer: 80109013
 
Det store lyssignal for fodgængere regulerer fodgængertrafikken under nedlukninger. Den har en krone og to overgangssignaler i toppen og er suppleret med to midlertidige lyskryds R6+. Det store helstøbte stativ har plads til fire batterier. Vil du forlænge driftstiden endnu mere, kan det med fordel suppleres med en solcelle.
 
Trykknap med lyd- og lyskvittering - En trykknap, der udsender lyd, lys og anden taktil information, der kan aflæses vha. både syn og berøring, fx gennem vibrationer og hævede symboler og blindtekst, så selv personer med syn eller hørelse funktionsnedsættelser vil vide, hvornår det er sikkert at passere. Den indbyggede støjkontrol sikrer, at volumen er tilpasset omgivelserne.
 
Administrer dine trafiklys fra BerlexConnect. Når dine trafiklys er på plads, kan du nemt styre administration fra BerlexConnect-appen. For at skabe et komplet fodgængerfelt skal du bruge: to lyskryds til fodgængere, fire nye eller eksisterende lyskryds R6+
 

Specifikationer

Bredde x højde: 741 x 2.222 mm
Kommunikation: BerlexConnect og Bluetooth
Dybde: 628 mm ekskl. R6
Driftsafstand: Op til 40 meter mellem enhederne
Vægt: 112 kg
Drift: Op til 16 dage med 4 Berlex batterier 12V/100Ah
Lys: Rød/grøn LED 12V, EN12368
Administration: Cloud-service BerlexConnect
Spænding: 12 VDC
Anden information: Trafiklys og batterier medfølger ikke

Datablade

-> Produktblad R6

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os?

Ring til os på +45 70 44 43 94 eller send os en mail mail@ramudden.dk

Nyt katalog Produkter & Services

For at din hverdag kan køre normalt med fokus på din kerneforretning, kan vi bistå med en række forskellige sikkerhedsrelaterede services.

Klik her