Job og karriere

Vores medarbejdere er vores største aktiv. Derfor satser vi ekstra meget på kompetenceudvikling og uddannelse af alle medarbejdere.

Professioner og karriereveje

Som vores nye kollega kan du se frem til en fremsynet virksomhed med stor entreprenørånd, et stærkt sammenhold og en stabil arbejdsplads. Vi ved, at alle dygtige medarbejdere er Ramuddens største aktiv. Derfor satser vi ekstra meget på kompetenceudvikling og uddannelse af alle medarbejdere.
Vi kalder vores stærke virksomhedskultur for Ramudden-ånden. Den indebærer, at vi altid har kundens bedste i fokus, sætter vores medarbejderes sikkerhed og sundhed forrest, og at vi stræber efter at være bedst til det, vi gør. For os er det vigtigt at skabe et godt sammenhold, hvor alle trives og er med og bidrager hver dag.
 

Vores formål

Vi arbejder for, at alle kommer uskadt hjem hver dag. Det gælder dem, der arbejder på arbejdspladsen, dem, der passerer den, og os selv.
 

Vores kerneværdier – Nærvær, målrettethed og omtanke.

Vi arbejder tæt på vores kunder og er lydhøre over for deres behov. Vi er målrettede i vores arbejde og finder nye smarte løsninger, som bidrager til vores ledende position i branchen. Vi udviser omtanke og er personlige i samarbejdet med vores kunder.
 

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere information er du altid velkommen til at kontakte Christian Dam på telefon 70 44 43 94 eller på mail: chd@ramudden.dk 

Vi ser frem til at høre fra dig!